نوشته شده توسط : Arfi :)

همان طور که در جریان هستید کمپانی اچ تی سی سال هاست که حضور کمرنگی را در بازار جهانی داشته است، درواقع آخرین اسمارت فونی که توسط این کمپانی عرضه شد به سال های گذشته برمی گردد.اوایل سال 2020 این کمپانی گوشی دیزایر 20 پرو (Desire 20 Pro) را اوایل سال جاری عرضه کرد، چندی پیش اقدام به معرفی یک مدل جدید تر با نام اچ تی سی دیزایر 20 پلاس (+HTC Desire 20) نمود. این گوشی میان رده از تراشه اسنپدراگون 720G استفاده می کند و به دوربین چهارگانه و یک باتری بزرگ مجهز شده است و قیمتی که این کمپانی برای این گوشی میان رده در نظر گرفته حدودا 295 دلار است که مربوط به نسخه 6/128 گیگابایتی و در واقع تنها نسخه آن است.
اچ تی سی دیزایر 20 پلاس با اسنپدراگون 765G و دوربین چهارگانه معرفی شد

مشخصات اچ تی سی دیزایر 20 پلاس

همان‌طور که گفتیم این گوشی در پشت بدنه خود به یک دوربین چهارگانه مجهز شده که سنسور اصلی آن 48 مگاپیکسلی است. در کنار این سنسور اصلی، یک لنز اولتراواید 5 مگاپیکسلی با زاویه دید 155 درجه، یک سنسور تشخیص عمق 5 مگاپیکسلی و یک سنسور ماکروی 2 مگاپیکسلی تعبیه شده است. فلش LED دوربین هم در داخل ماژول دوربین و کنار لنزها قرار گرفته است. اچ تی سی در طراحی بدنه دیزایر 20 پلاس از همان سبک طراحی مدل پرو استفاده کرده و اسکنر اثر انگشت خازنی هم همچنان در مرکز پنل پشتی دیده می‌شود.

گوشی اچ تی سی دیزایر 20 پلاس در جلوی بدنه خود به یک صفحه نمایش 6.5 اینچی با پنل IPS LCD مجهز شده که دارای رزولوشن 1600 در 720 پیکسلی و نسبت ابعاد 20 به 9 است. حاشیه پایینی این نمایشگر نسبتاً ضخیم است و در قسمت فوقانی هم یک بریدگی قطره‌ای شکل برای دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی آن در نظر گرفته شده است. از آنجا که دیزایر 20 پرو (Desire 20 Pro) و یو 20 فایو جی (U20 5G) پیش از این با حفره دوربین سلفی عرضه شده بودند، استفاده از بریدگی را می‌توان یک پسرفت برای دیزایر 20 پلاس تلقی کرد.

در داخل بدنه دیزایر 20 پلاس به تراشه میان‌رده اسنپدراگون 720G مجهز شده که یکی از پردازنده‌های محبوب بازار است و پیش از این در گوشی‌های دیگری مانند ریلمی 7 پرو (Realme 7 Pro) و پوکو ام 2 پرو (Poco M2 Pro) هم به کار گرفته شده بود. در کنار این تراشه میان‌رده از 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی هم استفاده شده که قابل ارتقاء به وسیله کارت‌های حافظه میکرو اس دی است. برای تأمین انرژی این گوشی نیز از یک باتری بزرگ با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت بهره گرفته شده است.

قیمت و تاریخ عرضه اچ تی سی دیزایر 20 پلاس

این گوشی در دو رنگ نارنجی و مشکی در دسترس خواهد بود و گفته می‌شود از 22 اکتبر (1 آبان) وارد بازار تایوان خواهد شد. شایان ذکر است که هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای عرضه جهانی این محصول اعلام نشده است.قیمتی که اچ تی سی برای جدیدترین گوشی میان‌رده خود در نظر گرفته چیزی در حدود 295 دلار است که مربوط به نسخه 6/128 گیگابایتی و در واقع تنها نسخه آن است. از دیگر مشخصات اچ تی سی دیزایر 20 پلاس می‌توان به پورت USB Type-C، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع QC 4.0، جک 3.5 میلی متری هدفون، بلوتوث نسخه 5.0 و وای-فای 802.11ac اشاره کرد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: اچ تی سی , گوشی هوشمند , قیمت گوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Arfi :)

همان طور که می دانید کمپانیMSI   به خاطر تولید بالای لپ تاپ های گیمینگ در بازار با این عنوان شناخته می شود؛ ولی در چند سال اخیر تلاش کرده است تنوع بیشتری به محصولاتش بدهد. حال به تازگی MSI از چندین لپ تاپ جدید برای بازی و تولید محتوا معرفی کرده است که مجهز به پردازنده های نسل یازدهم سری تایگر لیک H اینتل هستند. بر اساس گفته های این کمپانی، لپ تاپ های جدید خود را ۱۶ می ۲۰۲۱ (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰) در اختیار کاربران قرار می دهد.
MSI لپ تاپ جدیدی برای جلب توجه کاربران مک بوک پرو 16 اینچ معرفی کرد

یکی از لپ‌تاپ‌های جدید MSI با نام Creator Z16 شناخته می‌شود. Creator Z16 نخستین تلاش رسمی MSI برای ورود به بازار لپ‌تاپ‌های پریمیوم تولید محتوا محسوب می‌شود و جامعه‌ای را هدف قرار می‌دهد که MSI صراحتا آن‌ها را کاربران مک بوک پرو خطاب می‌کند. 

دو مدل از لپ تاپ Creator Z16 معرفی شده است که هر دو با قیمت پایه‌ی ۲،۵۹۹ دلار به بازار عرضه می‌شوند. این دو لپ تاپ از نمایشگر ۱۲۰ هرتز ۱۶:۱۰ لمسی با وضوح QHD پلاس بهره می‌برند. MSI می‌گوید این صفحه‌نمایش کم‌نظیر می‌تواند ۱۰۰ درصد از فضای رنگی DCI-P3 را پوشش دهد. نسبت تصویر ۱۶:۱۰ برای طراحان و هنرمندانی برگ برنده‌ای به‌حساب می‌آید که زیاد جابه‌جا می‌شوند؛ چون درمقایسه‌با نسبت تصویر سنتی ۱۶:۹ محتوای بیشتری به‌صورت عمودی در خود جای می‌دهد. افرادی با بودجه‌ی محدودتر، بهتر است سراغ مدل Creator M16 بروند که مدل سبک‌تر Z16 محسوب می‌شود.

این لپ تاپ نیز از صفحه‌نمایش QHD پلاس برخوردار است؛ ولی قوی‌ترین کارت گرافیک و پردازنده‌ی مرکزی آن به‌ترتیب GeForce RTX 3050 Ti و Core i7 هستند. قیمت این مدل فعلا نامشخص است. MSI بیشتر به‌دلیل تولید لپ‌تاپ‌های قدرتمند گیمینگ شناخته می‌شود؛ ولی در چند سال اخیر تلاش کرده است تنوع بیشتری به محصولاتش ببخشد. MSI سال گذشته‌ی میلادی لپ‌تاپ‌های تجاری سری سامیت را برای کاربرانی حرفه‌ای عرضه کرد که مشکلی با پرداخت هزینه‌ی زیاد نداشتند و اکنون چند مدل لپ تاپ دیگر روانه‌ی بازار می‌کند که ارزان‌ترند و برای تولیدکنندگان محتوا ساخته می‌شوند.

هر دو مدل از لپ تاپ کریتور زد 16 به کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 3060 و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی رم مجهزند؛ اما کاربر درصورت تمایل، می‌تواند کانفیگ‌های مختلف را با یک یا دو ترابایت حافظه‌ی ذخیره‌سازی و پردازنده‌ی مرکزی Core i7-11800H یا Core i9-11900H اینتل بخرد. 

لپ تاپ Creator 17 مجهز به صفحه‌نمایش مینی LED نیز به‌روز شده است تا از پردازنده‌های نسل‌یازدهمی Core i9 اینتل و کارت گرافیکGeForce RTX 3080  استفاده کند. 

MSI لپ‌تاپ‌های جدیدی نیز برای کاربران اقتصادی دارد. دو خانواده‌ی جدید لپ‌تاپ‌های این شرکت Katana و Sword نام دارند، و از لپ‌تاپ‌های گیمینگ اقتصادی میزبانی می‌کنند. MSI می‌گوید طراحی این لپ‌تاپ‌ها طراحی کاملا جدید است و از آثار تصویرگر برجسته‌ی ژاپنی الهام گرفته. مدل‌های Sword سفید و به هشت گیگابایت حافظه‌ی رم مجهز هستند؛ اما رنگ مدل‌های Katana مشکی است و ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم دارند. قیمت مدل‌های Sword از ۱،۰۹۹ دلار و قیمت لپ تاپ مدل‌های Katana از ۹۹۹ دلار آغاز می‌شود.

لپ‌تاپ‌های پرچم‌دار GE76 و GE66 Raider در نسل جدید به پردازنده‌ی نسل‌یازدهمی تایگر لیک H اینتل (تا حداکثر Core i9) و کارت گرافیک RTX 3080 مجهزند. در لپ‌تاپ‌های GE76 و GE66 Raider، از صفحه‌نمایش ۲۴۰ هرتز QHD استفاده شده که در GS76 و GS66 Stealth هم به کار رفته است. GP76 و GP66 Leopard به‌همراه GL76 و GL66 Pulse که مدل جدید سری GL Leopard به‌شمار می‌آیند، از تراشه‌های نسل‌یازدهمی تا حداکثر مدل Core i7 برخوردار هستند.

به‌غیر از مشخصات فنی یادشده، MSI می‌گوید کیفیت ساخت Creator Z16 بهبود پیدا کرده است. ورج به‌نقل از نماینده‌ی MSI می‌نویسد Creator Z16 بهترین کیفیت ساخت تاریخ MSI را دارد. درکنار لپ‌تاپ‌های سری کریتور، MSI مدل جدید برخی از لپ‌تاپ‌های گیمینگش را نیز معرفی کرده است.



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: لپ تاپ , قیمت لپ تاپ , خرید لپ تاپ , لپ تاپMSI ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Arfi :)

بازار تلفن همراه علیرغم تمام مشکلات ناشی از همه گیری ویروس کرونا در سال  2020 وضعیت مناسبی را داشته، درواقع بازار سنسور دوربین موبایل هم رشد قابل توجه ای را به همراه داشته که باعث افزایش درآمد فعالان این حوزه شده  است. هم اکنون سونی بزرگترین کمپانی در این بازار به حساب می آید ولی طی گزارشات اخیر، برند سامسونگ بیشتر از قبل جایگاه این کمپانی ژاپنی را به خطر انداخته است.
سامسونگ جایگاه سونی را در بازار سنسور دوربین موبایل به خطر انداخته است

این آمار نشان می‌دهد که سهم بازار سنسورهای دوربین گوشی سامسونگ در حال افزایش است. گفتنی است سامسونگ طی چند سال گذشته در این حوزه به پیشرفت‌های قابل توجهی دست پیدا کرده و مثلا می‌توانیم به محبوبیت زیاد سنسورهای ۶۴ و ۱۰۸ مگاپیکسلی سامسونگ اشاره کنیم.

سامسونگ مدتی قبل از سنسور ۵۰ مگاپیکسلی ISOCELL GN2 رونمایی کرد که بزرگترین سنسور دوربین ساخت این شرکت محسوب می‌شود. در ضمن این شرکت در حال ساخت سنسورهای مبتنی بر رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل و بالاتر است. این شرکت همچنین در زمینه‌ی تبلیغات و بازاریابی سنسورهای دوربین موبایل خود عملکرد بسیار خوبی دارد. به نظر می‌رسد در آینده‌ی نزدیک سامسونگ در این بازار از سونی عبور خواهد کرد.

شرکت Strategy Analytics به‌تازگی گزارشی منتشر کرده که نشان می‌دهد از نظر درآمد، سامسونگ دومین شرکت بزرگ در بازار سنسور دوربین موبایل محسوب می‌شود. بنا به این گزارش، سونی در سال ۲۰۲۰ حدود ۴۶ درصد از کل درآمد این بازار را از آن خود کرده است و سامسونگ هم با داشتن ۲۹ درصد از سهم بازار در رتبه‌ی دوم قرار گرفته است.

سونی امیدوار بود که هواوی با افزایش آمار فروش گوشی‌های خود، سهم بازار سنسورهای دوربین این شرکت را افزایش بدهد که به دلیل تحریم‌های آمریکا، فروش گوشی‌های هواوی افت قابل توجهی داشته است. اما سامسونگ به طور گسترده با شرکت‌هایی مانند موتورولا، اوپو، ریلمی، ویوو و شیائومی همکاری دارد.



:: موضوعات مرتبط: اخبار , ,
:: برچسب‌ها: سامسونگ , سونی , گوشی هوشمند , هواوی , خرید گوشی ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 ارديبهشت 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : Arfi :)

بنابر خبرهای اعلام شده از سوی اداره کل ارتباطات سیار ایران،معاون فنی و توسعه مرتضی طاهری بخش شبکه همراه اول گفت: در بیست و پنجمین کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران که با حضور دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات، پژوهشگران، دانشجویان و مهندسان بخش های صنعتی کشور برای تبادل یافته ها و دستاوردهای علمی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، با رویکردی متفاوت به مقوله شبکه های نسل آینده پرداخت و بحث خود را با یک سوال شروع کرد. طاهری بخش عنوان کرد: اصولا چه اهمیتی دارد که تکنولوژی ۵G بیاید؟ مگر با تکنولوژی های ۴G و ۳G چکار کردیم؟!

علاقه مندان جهت خرید سیم کارت همراه اول ارزان می توانند به مراکز خرید و فروش سیم کارت 0912 همراه اول مراجعه نمایند این شرکت جهت تسهیل خرید سیم کارت 0912،فروش به صورت اقساطی را برای مشترکین ارائه کرده است.

به عنوان یکی از کلیدواژه های موردنیاز برای ورود به نسل های جدید فناوری یاد کرد.

وی همچنین نسبت به عدم توانمندی دانشگاه در تولید منابع انسانی موردنیاز صنعت، انتقاد کرد.

هر چند این فناوری در مراحل اولیه خود بوده و هنوز نیازمند کارهای تحقیقاتی زیادی برای رسیدن به اهداف تعیین شده است؛ اما به دلیل نقش بسیار مهمی که شبکه های نسل پنجم در ارتقاء فناوری اطلاعات امروز و آینده ایفا می کنند، زمینه علمی امسال کنفرانس بین المللی انجمن کامپیوتر ایران بر «شبکه های نسل پنجم و ماورای آن؛ فناوری های توانمندساز و کاربردها» متمرکز است و همراه اول نیز به عنوان اسپانسر اصلی در این رویداد حضور دارد.

وی ادامه داد: نباید از اپراتورهای ارتباطی انتظار داشته باشید که به محض پیدایش تکنولوژی های جدید به سمت آنها بروند و با سرمایه گذاری های سنگین، فناوری هایی را توسعه دهند که هیچ استفاده ای از آن نشود.

معاون فنی و توسعه شبکه شرکت ارتباطات سیار ایران با تأکید بر اینکه حرکت به سمت ۵Gآمادگی می خواهد، تصریح کرد: برای اپراتورهای ارتباطی بسیار سخت است که هزینه هنگفتی را صرف سرمایه گذاری برای توسعه زیرساخت های مرتبط با فناوری های مختلف کنند، اما در نهایت ترافیک شبکه شان خالی بماند.

وی خاطر نشان کرد: با وجود این سوالات، جای خرسندی است که امروز و پیش از تجاری شدن نسل پنجم، به فکر الزامات و راه های مواجهه با آن هستیم؛ متأسفانه سال ۱۳۹۳ تکنولوژی های ۴G و ۳G را با تأخیر ۸ ساله به کشور آوردیم، در حالیکه باید سال ۲۰۱۰ وارد کشور می شد تا صنایع آماده استفاده از امکانات و قابلیت های آن شوند.

طاهری بخش اهداف اصلی توسعه ۵G را شامل تحقق سه عنوان «مقیاس پذیری»، «چابکی» و «انعطاف پذیری» دانست و با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط همراه اول برای ورود به این نسل عنوان کرد: با توجه به اینکه برآورد می شود اجرای پایلوت این نسل از فناوری تا ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲ و توسعه فراگیر آن تا ۲۰۲۴ – ۲۰۲۵ به درازا بینجامد، لذا از سه سال گذشته مباحث مربوط به این نسل را شروع کردیم تا نهایتا بتوانیم با حمایت دولت، ما هم در این بازه زمانی اجرای پایلوت را داشته باشیم.

وی یادآور شد: باند ۷۰۰-۸۰۰ مگاهرتز در اکثر کشورهای دنیا برای ۵G آزاد شده، اما این اتفاق در ایران همچنان نیفتاده است و اگر به سمت آزادسازی این باندها برای توسعه نسل جدید فناوری نرویم، کشور دچار مشکل خواهد شد.

طاهری بخش «رساندن فیبر به محل سایت های ارتباطی»، «تجمیع دیتاسنترها» و «تعامل ۵G با دیگر نسل های قبلی» را از جمله دیگر مباحث لازم برای ورود به این تکنولوژی عنوان کرد و گفت: گذشته از تمامی این موارد، سرویس های اپراتورها مبتنی بر تقاضاست و تا زمانیکه صنعت تقاضایی برای استفاده از ظرفیت های نسل پنجم نداشته باشد، اپراتورهای ارتباطی برای رفتن به سمت این فناوری ترغیب نخواهند شد.

وی اذعان کرد: در حال حاضر عمده ترافیک شبکه نسل ۴ متعلق به B۲C و ترافیک ایجاد شده در بخش B۲B نزدیک صفر است؛ بنابراین مزیتی برای اپراتورهای ارتباطی نیست که به سمت ۵G بروند.

معاون فنی و توسعه شبکه همراه اول خلأ وجود رگولاتوری بین حوزه ای و جزیره ای عمل کردن در توسعه شبکه ها را از عمده چالش های پیش روی صنایع کشور دانست و از «تحول دیجیتال» در سمت مصرف کنندگان (سازمان ها)

بیست و پنجمین کنفرانس بین المللیِ انجمن کامپیوتر یکی از رویدادهای علمی ارزشمند در ایران است که به مدت دو روز (۱۱ و ۱۲ دی ماه) در ۱۰ شاخه مختلف در حوزه های تحقیقاتی مختلف علوم و مهندسی کامپیوتر نظیر شبکه های نسل آینده، علوم داده، امنیت کامپیوتر، بازی های کامپیوتری، هوش مصنوعی، پردازش سیگنال، سیستم های توزیعی، مهندسی نرم افزار و معماری کامپیوتر در حال برگزاری است.

با ظهور کاربردها و مدل های اقتصادی جدید برای ارتباطات سیار، لزوم به کارگیری نسل جدیدی از شبکه های انتقال داده سیار با حجم وسیع اتصال، میزان بالای پوشش شبکه، سطح بالای کیفیت سرویس، امنیت، قابلیت اطمینان و اعتماد بیش از پیش احساس می شود؛ بنابراین انتظار می رود شبکه های نسل پنجم بتوانند یک فناوری ارزشمند برای حصول نیازهای مذکور باشد.

 

معاون فنی همراه اول سه ویژگی مهم ۵G را «سرعت بالای یک گیگابیت بر ثانیه»، «کانکشن های در حجم انبوه» و «نرخ تأخیر پایین و دسترس پذیری بالا» دانست و درباره طیف های فرکانسی مورد نیاز نیز گفت: باند ۳.۵Ghz در محدوده های کوچک و باند ۷۰۰-۸۰۰Mhz برای پوشش سراسری مورد نیاز است.

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: اخبار , همراه اول اقساطی , ,
:: برچسب‌ها: سیم کارت - فروش سیم کارت 0912 - سیم کارت همراه اول ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 ارديبهشت 1400 | نظرات ()